RainBird ESP-RZX8i 8-stations indoor besproeiingscomputer


De populaire Rain Bird ESP Series of sprinkler controllers is uitgebreid met een prijsgunstig beregeningsautomaat voor residentiële toepassingen.

De RainBird ESP-RZXe8i is een zeer gebruiksvriendelijke beregeningscomputer voor tuin- en landschapsberegening. Deze indoor versie is speciaal voor binnengebruik en beschikt over 8 stations. Hiermee kunt u uw tuin opdelen in 8 aparte zones, die ieder een aparte aansturing krijgen. Dit maakt het mogelijk om een zone effectiever te beregenen, waarbij tevens een kleinere pomp benodigd is. 

Het systeem is volledig draadloos aan te sturen met uw smartphone of tablet. Met de los te bestellen WIFI-module heeft u overal ter wereld de controle over uw systeem. Deze is eenvoudig plug & play te installeren. Tevens heeft u de mogelijkheid om een koppeling met een weerstation bij u in de buurt te maken. Hiermee wordt uw tuin volledig beregent volgens de weersverwachtingen. Dit levert u een waterbesparing tot wel 30% op!

Maximaal kunnen er 4 beregeningsprogramma's ingesteld worden, met 6 starttijden per dag, per onafhankelijke station. De bergeningstijd is instelbaar van 1 tot 199 minuten. Ook kan het systeem rekening houden met het seizoen, welke instelbaar is van -90% tot +100%. Als u uw beregeningssysteem heeft voorzien van sensoren dan kunt u deze ook aansluiten op de RainBird ESP-RZXe4i. 


118.99

Prijs: € 118,99

  • Adviesverkoopprijs: € 175,99
  • Uw besparing: € 33% op tuinberegening.nl

  • Aanbieding: van € 175,99 voor € 118,99 incl. BTW.
Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu