Automatische sproei installatie

Automatisch beregenen met een automatische sproei installatie


Wilt u niet meer zelf met een tuinslang in de weer om uw tuin van water te voorzien? Of heeft u professioneel een stuk landbouwgrond dat beregend moet worden? Het automatisch beregenen met een automatische sproei installatie is hiervoor de oplossing. De basis van een automatische sproei installatie, is een leidingsysteem ondergronds of bovengronds en waardoor onder druk water doorstroomt. Dit leidingsysteem is aangesloten op sproeiers. U kunt de sproeiers al automatisch laten lopen door zelf een kraan aan te zetten, maar het is ook mogelijk om op uw systeem een beregeningscomputer aan te sluiten.

Waar moet u aan denken bij een automatische sproei installatie in de tuin?


Uiteraard moet u wel even aan de slag om een automatische sproei installatie in de tuin aan te leggen, maar als deze eenmaal ligt, dan gaat het besproeien van uw tuin en gazon volautomatisch. Om automatisch te beregenen, heeft u een beregeningscomputer nodig en een manifold (verdeler). Een manifold bestaat uit een buis die op de watertoevoer wordt aangesloten, hierop zitten 2 tot soms wel 6 aftakkingen, zodat u uw leidingen naar verschillende plekken in de tuin kunt laten lopen. Op de uitgangen van de verdeler plaatst u een magneetklep. Hiermee is het mogelijk om via de beregeningscomputer de hoeveelheid water en de waterdruk te bepalen er zone. Uiteraard plaatst u sproeiers op plekken in uw tuin, die met uw leidingsysteem zijn verbonden.

Bestel uw automatische tuinsproei installatie bij Tuinberegening.nl


Wilt u niet meer handmatig uw tuin beregenen? Bestel dan een automatische tuinsproei installatie voor uw tuin. U zult hier zeker geen spijt van krijgen en flink wat tijd overhouden. Het is dan wel van belang dat u een automatische tuinsproei installatie van hoogwaardige kwaliteit aanschaft. Dit kan bij Tuinberegening.nl. In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor een automatisch sproeisysteem, van leidingen tot een beregeningscomputer. Uiteraard gaat onze service veel verder dan het verkopen van een tuinsproei installatie. Met onze kennis helpen wij u graag verder. U mag daarom altijd contact met ons opnemen, als u vragen heeft over de installatie.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu