Bronpomp toebehoren

Met bronpomp toebehoren haalt u uw water van grote diepte


Steeds vaker wordt er gekozen om de tuin te beregenen met opgevangen regenwater of met grondwater. Dit is een milieuvriendelijke oplossing, want u hoeft hiervoor geen schoon leidingwater te gebruiken. Daarnaast kunt u met grondwater/regenwater ook uw auto wassen of het terras schoonspuiten. Omdat regenwater en grondwater vaak diep onder de grond wordt opgevangen in een put, heeft u hiervoor een bronpomp en bronpomp toebehoren nodig. Een bronpomp gaat verder dan een zelfaanzuigende pomp. Een bronpomp zuigt het water niet aan, maar perst water uit de grond. Dit is veel energiezuiniger en zorgt voor minder geluidsoverlast.

Maak met bronpomp accessoires uw bronpomp systeem compleet


De basis is natuurlijk de bronpomp zelf. Deze pomp ziet eruit als een lange staaf die in de grond wordt geplaatst en waarbij de onderzijde in het ondergrondse water komt te liggen. Maar zonder de nodige bronpomp accessoires, zal de pomp niet voldoende werken. Zo heeft u bedrading nodig naar een controlbox, om in de gaten te houden hoe de bronpomp werkt en om te zien of u nog maximaal profiteert van uw opgevangen water. Omdat de bronpomp verbonden is met een put, is het handig als u hiervoor ook een goed afsluitbare putdeksel aanschaft. Zo heeft de bronpomp een goede bescherming en kunt u er gemakkelijk bij als de pomp onderhoud nodig heeft.

Bronpomp toebehoren kopen bij Tuinberegening.nl


Wilt u een bronpomp met bronpomp toebehoren kopen? U doet er dan goed aan om dit te doen bij een specialist op het gebied van waterverplaatsing en pompen. Hiervoor kunt u terecht bij Tuinberegening.nl. Wij hebben een webshop vol met producten voor waterverplaatsing en ook met diverse soorten bronpompen en benodigde toebehoren. Omdat wij veel kennis in huis hebben over bronpompen en de installatie hiervan, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij begrijpen dat u misschien vragen heeft over de installatie, dus bel ons of stuur een e-mail. Wij helpen u dan graag verder.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu