Hydrofoorpompen

Creëer met hydrofoorpompen een waterdruk


Voor het beregenen of irrigeren van uw tuin, heeft u behoefte aan een leidingsysteem waar druk op staat. Als u regenwater opvangt om te gebruiken voor uw tuin, dan heeft u een hydrofoorpomp nodig. Dit geldt zowel voor een beregeningssysteem in uw tuin, als voor het handmatig beregenen. Hydrofoorpompen zijn zelfaanzuigende pompen. Dit houdt in, dat de pomp zelf water oppompt. Daarnaast is een hydrofoorpomp een drukverhogende pomp. Dit houdt in, dat het opgepompte water onder hoge druk weer wordt afgegeven. Naast het gebruik voor tuinberegening, kunt u een hydrofoorpomp ook gebruiken voor andere toepassingen, zoals voor het opbuwwaterdruk binnenhuis.

Welke hydrofoorpompen bestellen?


Het kenmerk van een hydrofoorpomp, is dat ze voorzien zijn van een drukvat. Hieruit komt het water voor het eerste gebruik en dit voorkomt drooglopen en dat de pomp telkens onnodig aanslaat bij zeer weinig of geen water. Tevens wordt hier de druk opgebouwd om het water weer af te geven. Waar u vooral op moet letten bij hydrofoorpompen bestellen, is de capaciteit. Hydrofoorpompen moeten uiteraard wel de hoeveelheid water aan kunnen die u wilt verplaatsen. U kiest daarom voor een hydrofoorpomp die bepaalde hoeveelheden water per uur kan verplaatsen. Hierbij is ook het vermogen van belang. Er is daarom altijd wel een hydrofoorpomp verkrijgbaar die geschikt is voor uw toepassing, zoals tuinberegening of voor het oppompen van water uit de vijver voor een fontein of waterval.

Hydrofoorpompen kopen bij Tuinberegening.nl


Wilt u hydrofoorpompen kopen voor uw toepassingen? Dan kunt u hiervoor terecht bij de specialist op het gebied van waterverplaatsing, namelijk Tuinberegening.nl. Uw hydrofoorpomp uitzoeken kan bij ons heel gemakkelijk vanuit huis. U bezoekt hiervoor onze webshop. Hier vindt u diverse soorten hydrofoorpompen die geschikt kunnen zijn. Wij begrijpen dat u misschien wat hulp nodig heeft bij het kiezen van een hydrofoorpomp? Dan mag u altijd contact met onze klantenservice opnemen. Wij adviseren u graag over welke hydrofoorpomp het meest geschikt is voor uw situatie.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu