Hunter sproeiers

Kies met Hunter sproeiers voor het beste sproeisysteem


Voor het besproeien van een tuin of een gazon, zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk vele soorten sproeiers te verkrijgen, waardoor u altijd de tuin kunt sproeien op de wijze zoals u wilt. Maar veel sproeiers zijn helaas niet (volledig) geschikt voor het volautomatisch sproeien. Vaak moet u een sproeier toch nog installeren voordat u deze kunt gebruiken en vaak is het zo dat u sproeiers niet kunt laten liggen. Met Hunter sproeiers doet u het helemaal anders. De Hunter sproeiers zijn onderdeel van een beregeningssysteem en doen hun werk ook als u het beregeningssysteem automatisch laat werken.

Wat is het geheim van een Hunter sproeisysteem?


Hunter heeft een prachtige lijn met sproeiers uitgebracht. Het voordeel van het Hunter sproeisysteem, is dat het pop-up sproeiers zijn. Dit houdt in, dat u de sproeiers plaatst op vaste punten in uw tuin of in het gazon. U zult hier geen last van hebben, er staan nooit sproeiers in de weg. Ze komen uit de grond, zodra u het sproeisysteem aanzet. Er komt dan druk op de sproeier te staan en deze steekt de sproeikop boven de grond. Een Hunter sproeisysteem is gemakkelijk regelbaar van 40° tot 360°. De reikwijdte reikt vanaf 4,5 meter tot wel meer dan 11 meter. U ziet, de sproeiers hebben een groot bereik, kunnen iedere plek in de tuin bereiken en kunnen worden aangestuurd door een beregeningscomputer.

Uw Hunter sproeiers kopen bij Tuinberegening.nl


Wilt u specifiek Hunter sproeiers kopen? U maakt dan een goede keuze, want Hunter sproeiers behoren tot de beste sproeiers die er te koop zijn. U kunt Hunter sproeiers kopen bij de specialist op het gebied van beregeningssystemen, namelijk Tuinberegening.nl. Bezoek onze webshop en zoek de Hunter sproeier van uw keuze uit. Overigens kunt u bij ons ook terecht voor alle overige beregeningsproducten van Hunter. Heeft u toch nog vragen over de werking of over de installatie van Hunter sproeiers? Neem dan contact met onze klantenservice op, wij helpen u graag verder.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu