Rainbird 5004+ sproeier

Een snelle en goede beregening met de Rainbird 5004+


Wanneer u op zoek bent naar goede sproeiers voor uw beregeningssysteem, dan zijn de zogenaamde pop-up sproeiers de beste keuze. Pop-up sproeiers zijn zoals de naam al aangeeft, sproeiers die uit de grond opkomen zodra er waterdruk op komt te staan en vervolgens de omgeving beregenen. Het zijn in tegenstelling tot veel andere sproeiers, sproeiers die een vaste plek in de tuin hebben, maar nooit in de weg staan. Het zijn de ideale sproeiers om op een automatisch beregeningssysteem aan te sluiten. Een zeer goede sproeier die u kunt gebruiken, is de Rainbird 5004+.

Waarom kiezen voor de Rainbird sproeier 5004+?


De Rainbird sproeier 5004+ heeft alles om uw favoriete sproeier te worden. In principe zijn de specificaties gelijk aan de Rainbird sproeier 5004, maar er is een belangrijk verschil. Met de Rainbird sproeier 5004+ kunt u met een schroevendraaier aan de bovenkant de sproeier open of dicht zetten. Verder heeft u met de 5004+ een sproeier met een pop-up hoogte van 10 centimeter en u kunt ook aan de bovenzijde met een schroevendraaier de draaicirkel instellen vanaf 40° tot 360°. Met een sproeibereik vanaf 7,6 meter tot 15,2 meter, kunt u vrijwel iedere plek in uw tuin bereiken en ook dit is zelf instelbaar. Bij de Rainbird sproeier 5004+ krijgt u 12 nozzles meegeleverd om de sproeiwijze te bepalen.

Een Rainbird 5004+ sproeier kopen bij Tuinberegening.nl


Wilt u uw tuin beregenen met de professionele Rainbird sproeiers? Dan is de Rainbird 5004+ een goede keuze. U kunt een Rainbird 5004+ sproeier kopen bij Tuinberegening.nl. Hiervoor hebben wij een handige webshop, waar u alles kunt bestellen omtrent de aanleg van tuinberegening. U rond uw bestelling af door één van de aangeboden betaalmethodes te kiezen, waarna wij uw bestelling zo snel mogelijk verzenden. Natuurlijk mag u altijd contact met ons opnemen, als u meer informatie wilt over de Rainbird 5004+ sproeier of over de installatie van tuinberegening.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu