rainbird 1800 sproeier

De Rainbird 1800 sproeier is betrouwbaar en veelzijdig


Als u op zoek bent naar goede pop-up sproeiers voor uw beregeningssysteem, dan maakt u met Rainbird altijd een goede keuze. Rainbird sproeiers zijn ongekend populair onder particulieren en professionals. Vooral met een pop-up sproeier van Rainbird, kiest u voor de allerhoogste kwaliteit. Een van de meest populaire Rainbird sproeiers, is de Rainbird 1800 sproeier. Deze sproeier is ideaal voor het besproeien van uw borders, perkjes en kleine oppervlaktes in uw tuin. De Rainbird 1800 sproeier is gemaakt van hoogwaardig uv-bestendig kunststof en stalen onderdelen die corrosiebestendig zijn. Dit garandeert een zeer lange levensduur en een optimale werking bij aansluiting op uw beregeningssysteem.

Wat mag u verwachten van de Rainbird sproeier 1800?


Met de Rainbird sproeier 1800 heeft u dus een sproeier van hoogwaardige materialen. Er zijn een viertal versies van de Rainbird sproeier 1800 met iedere versie bepaalde body hoogte en pop-up hoogte. Het kleinste model van de Rainbird sproeier 1800, heeft een body van 10 centimeter en een pop-up hoogte van 5 centimeter. U kunt ook kiezen voor het grootste model met een body van 40 centimeter en een pop-up hoogte van 30 centimeter. Het sproeibereik van de Rainbird sproeier 1800 ligt tussen de 0,6 tot 4,6 meter en is daarom ideaal voor de kleinere oppervlaktes in uw tuin. De sproeiafstand is gemakkelijk met een schroevendraaier aan te passen, door telkens een kwartslag te draaien. Hiermee vergroot u de sproeiafstand telkens met 25%.

Een Rainbird 1800 sproeier kopen bij Tuinberegening.nl


Wilt u de Rainbird 1800 sproeier kopen? Dan is Tuinberegening.nl de plek waar u moet zijn. Wij zijn experts op het gebied van tuinberegening en verkopen alle onderdelen om een professioneel beregeningssysteem te plaatsen. Hieronder ook de sproeiers van Rainbird. Omdat wij experts zijn, kunt u ook altijd bij ons terecht als u nog vragen heeft over de Rainbird 1800 sproeier of over het aanleggen van een beregeningssysteem. Neem hiervoor contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu