Drukverhogingspomp

Verhoog de druk in de leidingen met een drukverhogingspomp


Heeft u standaard te maken met een te lage waterdruk in uw waterleiding? Wilt verbouwen en een extra wastafel of douche bouwen? Ook dan kunt u te weinig druk krijgen op de leiding en dit is niet prettig. Het is bijvoorbeeld erg lastig om onder de douche te staan terwijl er nauwelijks water met druk uit de douchekop komt. U kunt de druk in uw waterleidingen verhogen door gebruik te maken van een drukverhogingspomp. Met een drukverhogingspomp die u direct op de waterleiding installeert, heeft u nooit meer te maken met drukverlies.

Waar moet u op letten bij aanschaf van drukverhogingspompen?


Veel drukverhogingspompen zijn voorzien van een drukvat. Hierin zit een klein waterreservoir en dit voorkomt dat de pomp niet direct hoeft in te schakelen als er een kraan wordt opengezet. Heeft u maar weinig water nodig, dan hoeft de pomp helemaal niet aan te slaan. Hierdoor gebruikt u minder energie en het is beter voor de pomp en de leidingen. Dab is een bekend merk van pompen en zij hebben een moderne frequentie geregelde drukverhogingspomp op de markt gebracht. Een frequentiegeregeld systeem houdt in, dat de pomp enkel toeren draait naar gelang de waterbehoefte. Bij het opendraaien van een kraan draait de pomp exact op een frequentie die nodig is. Doorgaans draait de pomp vooral op een lage frequentie. Dit is de beste vorm van een zeer energiezuinige drukverhogingspomp.

Een drukverhogingspomp kopen bij Tuinberegening.nl


Bent u de lage druk in uw waterleiding zat? Wilt u een regendouche installeren of een extra badkamer? Door een drukverhogingspomp te kopen, voorkomt u een lage waterdruk. Bij tuinberegening.nl koopt u uw drukverhogingspomp. Wij weten alles over leidingen en aanverwante producten. In onze webshop heeft u dan ook veel keuze uit verschillende soorten drukverhogingspompen. Heeft u nog advies nodig bij uw keuze? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij begeleiden u graag bij uw keuze.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu