Verzonken turbinesproeier

De verzonken turbinesproeier is een krachtige en onzichtbare sproeier


Verzonken tuinsproeiers zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Dit is ook wel logisch. Een verzonken sproeier wordt in de grond gegraven op een vaste plek en er komt enkel een kopje naar boven, als de kraan wordt aangezet. Een verzonken tuinsproeier is dan ook onderdeel van een beregeningssysteem. Dit heeft ook als voordeel, dat er geen slangen door de tuin hoeven te lopen en u handmatig moet beregenen. Er zijn enkele soorten verzonken sproeiers, waaronder een verzonken turbinesproeier. Met een verzonken turbinesproeier heeft u veel mogelijkheden om uw tuin te besproeien op de wijze die u wenst.

Het voordeel van een turbinesproeier die verzonken is


Een ander bekende benaming voor een turbinesproeier die verzonken is, is de pop-up turbinesproeier. Kenmerkend aan de turbinesproeier, is dat het straalbereik door een nozzle wordt bepaald. Bij de meeste turbinesproeiers is de nozzle te vervangen door een andere nozzle, zodat er een ander straalbereik ontstaat. Zo kunt u kiezen voor en turbinesproeier met een bereik vanaf 4,5 meter tot wel 15 meter. Tevens is het bereik instelbaar vanaf 40° t/m 360°. Welke turbinesproeier u moet hebben, is ook afhankelijk van de hoogte van de planten. Heeft u vrij hoge planten, kies dan een verzonken turbinesproeier met een pop-up hoogte van meer dan 10 centimeter. Voor kleine plantjes is een pop-up hoogte van 5 tot 10 centimeter voldoende.

Een verzonken turbinesproeier kopen bij Tuinberegening.nl


Heeft u voor uw tuin met beregeningssysteem één of meerdere verzonken turbinesproeiers nodig? Dan kunt u een verzonken turbinesproeier kopen bij Tuinberegening.nl. In onze webshop kiest u uit talloze modellen turbinesproeiers en bij de meeste modellen krijgt u er ook diverse soorten nozzle´s bij. Als specialisten op het gebied van beregeningssystemen, kunnen wij u alles vertellen over de werking van een verzonken turbinesproeier en de installatie hiervan. Neem hiervoor contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu