Pvc drukbuis

Een PVC drukbuis is onmisbaar voor uw tuinberegening


Wilt u een beregeningssysteem in uw tuin aanleggen? Het water wordt hierbij getransporteerd door een PVC drukbuis die ondergronds is aangebracht. Van hieruit kunt u door middel van een koppeling een verbinding maken met een kraan, of een sproeier. Om het beregeningswater te transporteren, is er druk nodig. Deze druk wordt doorgaans opgewekt door een waterpomp. Het is van belang dat het leidingsstelsel geschikt is om de druk op te vangen. Daarom is een PVC drukbuis altijd de beste keuze. Deze buizen van PVC, kunnen een hoge druk, zijn stevig en bestand tegen lekkage en alle weersomstandigheden.

Waarom kiezen voor PVC drukbuizen?


Het gebruik van PVC drukbuizen is een logische keuze. Het zijn eigenlijk de enige juiste buizen die u kunt gebruiken voor een stabiele waterleiding. Naast water, kunnen PVC drukbuizen ook andere vloeistoffen transporteren. Zo kunnen PVC drukbuizen ook voor industriële toepassingen worden gebruikt. Wel moet u letten op de diameters die u nodig heeft. Zo zijn er PVC drukbuizen van 30 tot 50 millimeter. Ook de druk die de buizen aankunnen is belangrijk. Doorgaans wordt er een lage drukklasse van 10 bar gebruikt en dit kunnen de meeste PVC drukbuizen wel aan. Naast PVC drukbuizen, heeft u ook PVC hulpstukken nodig om de buizen met elkaar te verbinden.

Een PVC drukbuis kopen bij Tuinberegening.nl


Of u nu tuinberegening wilt aanleggen of een waterleiding voor andere toepassingen, u kunt een PVC drukbuis kopen bij Tuinberegening.nl. In onze webshop heeft u keuze uit PVC drukbuizen van verschillende diameters. U kunt wel bestellen in onze webshop, maar let u er wel op dat PVC drukbuizen niet worden verzonden. Dit is vanwege de lengte van 5 meter niet mogelijk. U kunt de PVC drukbuis daarom op afspraak bij ons afhalen. Hiervoor krijgt u wel een drukbuis met een KIWA keurmerk en dus veilig in gebruik en duurzaam. Natuurlijk mag u onze deskundige medewerkers ook om advies vragen, als u hulp nodig heeft bij de aanleg van uw tuinberegening.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu