Zuigslang set

Monteer een zuigslang set op uw waterpompen


Voor verschillende toepassingen heeft u behoefte aan verschillende soorten pompen. Maar de meest gebruikte pomp, is een zelfaanzuigende pomp. Een waterpomp of een hydrofoorpomp zijn hier voorbeelden van. Een zelfaanzuigende pomp houdt in, dat deze zelf het water aanzuigt en vervolgens onder druk gebruikt om door de waterleidingen te laten stromen of om een fontein in een vijver te creëren. Aangezien de waterbron niet altijd direct in de buurt van de pomp aanwezig hoeft te zijn, is het belangrijk om een goede zuigslang set op uw pomp aan te sluiten. De pomp hoeft daarom niet zoals een dompelpomp in het water zelf te liggen, maar kan er gewoon naast staan.

Welke zuigslangen set is geschikt voor uw pomp?


Een zuigslangen set voor een pomp bestaat uit een zuigslang die meestal van stevig PVC is gemaakt. Daarnaast zit er een koppeling bij waarmee een aansluiting op de pomp wordt gemaakt. Aan de andere kant van de slang zit een korf en hierdoor wordt het water aangezogen. Er zijn diverse diameters verkrijgbaar voor een zuigslangen set. De 25 millimeter slang wordt erg veel gekozen, maar ook de 32 millimeter. Natuurlijk moet u ook een keuze maken uit de lengte van de zuigslang. Als de pomp voldoende dicht bij de waterbron staat, dan is een lange slang niet noodzakelijk. Een slang van minder dan 10 meter kan dan voldoende zijn. Uiteraard kunt u ook voor een langere slang kiezen.

Een zuigslang set kopen bij Tuinberegening.nl


Heeft u een zelfaanzuigende pomp en bent u op zoek naar een zuigslang? Door een zuigslang set te kopen, heeft u alles bij de hand, inclusief een koppeling voor de pomp zelf en kunt u direct aan de slag. Een zuigslang set kopen kan in de webshop van Tuinberegening.nl. In onze webshop vindt u zuigslang sets met diverse diameters en lengtes. U vindt bij ons daarom altijd de juiste zuigslang set voor uw pomp.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu