2 weg verdelers

Verdeel met een 2 weg verdeler het water in uw tuin


Bij het aanleggen van een beregeningssysteem, is de watertoevoer door middel van ondergrondse leidingen de basis van het systeem. Deze leidingen kunt u aansluiten op een sproeier, een tuinslang of een kraan, wat u maar wilt of hoe u uw beregeningssysteem ook maar wilt inrichten. Een beregeningssysteem kent diverse aftakkingen naar de verschillende delen van de tuin. Doorgaans deelt u de tuin in zones in. Hoeveel zones, is afhankelijk van de grootte van de tuin en ook wat uw wensen zijn omtrent een beregeningssysteem. Wilt u uw watertoevoer afsplitsen naar twee gedeeltes van de tuin? Dan heeft u voldoende aan een 2 weg verdeler.

Wat zijn 2 weg verdelers?


Verdelers zijn vrijwel altijd noodzakelijk als u een beregeningssysteem in uw tuin aanlegt. Alleen welke soort verdelers u gebruikt, is afhankelijk van hoe u uw beregeningssysteem inricht, hoeveel zones u gebruikt in uw tuin en de grootte van de tuin. Voor een niet al te uitgebreid beregeningssysteem, zijn 2 weg verdelers voldoende. De verdeler bestaat uit een PVC of PE buis die u aansluit op de wateraanvoer. De buis heeft een tweetal aftakkingen, zodat u het water kunt verdelen naar de verschillende zones in uw tuin. Wel doet u er goed aan om op iedere aftakking een magneetklep te monteren. Zo kunt uzelf bepalen of u een bepaalde zone wel of niet van water voorziet en eventueel ook de hoeveelheid water. 

U kunt uw 2 weg verdelers kopen bij Tuinberegening.nl


Heeft u een 2 weg verdeler nodig voor het aanleggen van uw beregeningssysteem? Dan kunt u 2 weg verdelers kopen bij Tuinberegening.nl. Omdat wij ons gespecialiseerd hebben in beregeningssystemen, kunt u bij ons terecht voor al uw materialen van de allerhoogste kwaliteit, waaronder 2 weg verdelers. Bestellen gaat eenvoudig in onze webshop en na uw keuze uit één van de vele betaalmogelijkheden die wij aanbieden, sturen wij de 2 weg verdelen zo snel mogelijk naar u op en kunt u beginnen met het aanleggen van uw tuinberegening. 
 

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu