rainbird 5000 sproeier

Met de Rainbird 5000 sproeier een nauwkeurige besproeiing van de tuin


Een tuin besproeien doet u met een sproeier. Er zijn talloze verschillende soorten sproeiers die dit voor u kunnen doen. Besproeid u de tuin nog handmatig? Dan is het vanzelfsprekend dat u een sproeier aan de tuinslang bevestigt. U kunt ook een tuinslang verbinden met een sproeier die u op uw gazon plaatst. Maar de beste manier van besproeien, is door middel van een beregeningssysteem. Dit systeem bestaat uit een ondergrond leidingsysteem en hierop sluit u de sproeiers aan. Hierop kunt u bijvoorbeeld een Rainbird 5000 sproeier aansluiten. Deze pop-up sproeier ligt verscholen onder de grond en komt enkel op wanneer u deze gebruikt.

Wat kunt u met de Rainbird sproeier 5000?


De Rainbird sproeier 5000 sluit u aan op uw wateraanvoer met een 3/4¨ binnendraad. De pop-up hoogte van de sproeier is 10 centimeter. De bovenzijde wordt afgesloten door een rubberen deksel. Hierop kunt u met een schroevendraaier diverse instellingen beheren. Zo kunt u de schroevendraaier een kwartslag draaien en dan sluit u de watertoevoer af of weer aan. Op deze wijze kunt u ook de sproeistraal en/of de sproeihoek instellen of de stijgbuis zelf omhoog laten komen als er geen waterdruk op staat. Tevens worden er 12 sproeihoek-nozzles meegeleverd. Hiermee kunt u een lage sproeihoek creëren of een regengordijn.

Een Rainbird 5000 sproeier kopen bij Tuinberegening.nl


Wilt u een Rainbird 5000 sproeier kopen voor in uw tuin? Dit kan bij Tuinberegening.nl. Wij zijn dé specialist als het gaat om beregening. Sproeiers zijn hier een logisch onderdeel van en bij ons zijn alle producten van Rainbird te koop. Bestellen gaat erg gemakkelijk, want u bestelt ontspannen vanuit uw huis in onze webshop. Kies voor één van onze betaalmethoden om de bestelling af te ronden, dan zorgen wij voor een snelle levering. Bij bestellingen vanaf € 150,- (binnen Nederland) verzenden wij geheel gratis. Uiteraard mag u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de installatie van de Rainbird 5000 sproeier.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu