Pvc hulpstukken

Waarvoor heeft u PVC hulpstukken nodig?


Bij het leggen van een waterleidingsysteem uit PVC buizen, kunt u niet zonder PVC hulpstukken. Met PVC hulpstukken is het mogelijk om lange of korte PVC buizen met elkaar te verbinden en om de waterleiding naar een bepaalde richting te leiden. Met PVC buizen en de bijbehorende PVC hulpstukken, weet u zeker dat u een waterdicht leidingssysteem krijgt. Tevens kunt u met behulp van de PVC hulpstukken uw leidingen ook daadwerkelijk in allerlei richtingen laten lopen. De hulpstukken kunnen met de PVC buizen stevig verbonden worden door middel van PVC lijm. U krijgt hiermee een sterke en uiterst waterdichte verbinding.

Uit welk PVC hulpstuk kunt u kiezen?


Welke PVC hulpstuk u ook nodig heeft, er zijn veel soorten hulpstukken om uit te kiezen. U kunt ongetwijfeld niet zonder een zogenaamde sok. Dit kleine buisje dient ervoor om rechte PVC buizen met elkaar te verbinden. Aan de binnenzijde brengt u PVC lijm aan, waarna u aan beide zijdes de PVC buizen erin steekt. Er zijn sokken in vele diameters, zodat u ieder soort PVC buis kunt verbinden. Met een verloopsok is het mogelijk om een PVC buis van verschillende diameters met elkaar te verbinden. Met een knie kunt u een wat scherpe bocht maken. Er zijn knieën van 45° en 90° verkrijgbaar. Wilt u liever niet een hele scherpe bocht maken, kies dan voor een PVC hulpstuk als een getrokken bocht van 45° of 90°. Met een kruisstuk maakt u een kruising in uw leidingnetwerk. Het is ook mogelijk om een kogelkraan op uw leiding aan te sluiten, om de hoeveelheid water te regelen of om het water af te sluiten.

Uw PVC hulpstukken kopen bij Tuinberegening.nl


Heeft u PVC hulpstukken nodig om een leidingsysteem aan te leggen? Dan kunt u uw PVC hulpstukken kopen in de webshop van Tuinberegening.nl. Wij zijn leidingenexpert, waar u terecht kunt voor uw PVC buizen en PVC hulpstukken. In onze webshop kunt u snel en gemakkelijk bestellen. Wanneer u de bestelling afrondt door een betaalmethode te kiezen, dan verzenden wij uw PVC hulpstukken zo snel mogelijk. Bij verzending binnen Nederland en bij een bestelbedrag vanaf € 150,- verzenden wij geheel gratis.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu