Leo hydrofoorpomp

Een sterke pomp met een LEO hydrofoorpomp


Bent u op zoek naar een sterke hydrofoorpomp? Met een hydrofoorpomp heeft u nagenoeg geen omkijken meer naar het onder druk zetten van uw leidingen, u heeft altijd een constante druk. Als een zelfaanzuigende pomp, zuigt de hydrofoorpomp zelf het water uit de bron op en zorgt dat het onder hoge druk naar de bestemming stroomt. Een hydrofoorpomp is een zeer goede aanvulling voor een beregenings- of irrigatiesysteem. Ook als u regenwater wilt hergebruiken en door de leidingen naar de bestemming wilt voeren, gebruikt u het beste een hydrofoorpomp. Voor een degelijke en zeer sterke hydrofoorpomp, kiest u voor een LEO hydrofoorpomp.

Waarom kiezen voor LEO hydrofoorpompen?


U kiest vooral voor LEO hydrofoorpompen, als u een betrouwbare hydrofoorpomp zoekt en waar u niet meer naar om hoeft te kijken. Een belangrijk voordeel van LEO hydrofoorpompen, is dat ze voorzien zijn van een pompschakelaar. Deze pompschakelaar werkt als bescherming tegen het drooglopen van de pomp, maar ook om een stabiele waterstroom en druk te houden. De LEO hydrofoorpompen hebben allen een stevige en robuuste gietijzeren behuizing. Van de LEO hydrofoorpompen zijn drie modellen verkrijgbaar, allen met diverse capaciteiten: 3.9, 6 en 8.4 m³ per uur. De opvoerhoogte van de LEO hydrofoorpompen is 23 meter.

Een LEO hydrofoorpomp kopen bij Tuinberegening.nl


Als een betrouwbare en robuuste hydrofoorpomp noodzakelijk is voor uw toepassing, dan kunt u een LEO hydrofoorpomp kopen bij Tuinberegening.nl. Als experts op het gebied van beregenings- en leidingsystemen, kunt u bij ons diverse soorten hydrofoorpompen bestellen. Waaronder ook een LEO hydrofoorpomp. Dit kan gemakkelijk online in onze webshop. U hoeft hier dus niet eens de deur voor uit, wij leveren de LEO hydrofoorpomp bij u af. Bij bestellingen vanaf € 150,- en binnen Nederland, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Daarnaast hebben wij een uitstekende klantenservice. Heeft u nog bepaalde vragen over hydrofoorpompen ? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu