rainbird 5004 sproeier

Beregen uw tuin met de Rainbird 5004 sproeier


Heeft u een beregeningssysteem in de tuin aangebracht? Hiermee profiteert u optimaal van een uitstekende beregening en zonder dat u hier moeite voor hoeft te doen. Helemaal als u een beregeningscomputer op uw beregeningssysteem heeft aangesloten. De beregeningscomputer zorgt voor een volautomatische beregening van de tuin. Onderdeel van het beregeningssysteem, zijn de sproeiers. Met bijvoorbeeld een Rainbird 5004 sproeier, heeft u alle mogelijkheden voor een perfecte en automatische beregening van uw tuin of gazon. De Rainbird 5004 sproeier is een pop-up sproeier, die onder de grond wordt geplaatst en die naar boven komt, zodra er een waterdruk op komt.

Wat zijn de specificaties van de Rainbird sproeier 5004?


De Rainbird sproeier 5004 heeft een uitschuifbare hoogte van 10 centimeter. Dit is voldoende om uw tuin of gazon goed te beregenen. U kunt de sproeier eenvoudig instellen van 40° tot 360° voor een zo optimaal mogelijke beregening. Afhankelijk hiervan, heeft de sproeier een sproeibereik van ongeveer 7,5 meter tot maximaal 15 meter. De Rainbird sproeier 5004 kan eenvoudig ingesteld worden met de schroevendraaier. Dit kan op de bovenzijde die tevens wordt afgesloten door een rubberen deksel. Met de bijgeleverde nozzles, kunt u maar liefst een achttal verschillende regengordijnen creëren of vier verschillende lage sproeihoeken.

Een Rainbird 5004 sproeier kopen bij Tuinberegening.nl


Waar kunt u terecht voor een professionele Rainbird 5004 sproeier? U moet hiervoor bij de specialist zijn op het gebied van beregening. Daarom kunt u terecht bij Tuinberegening.nl. Het voordeel van de Rainbird 5004 sproeier kopen bij ons, is dat dit geheel online kan in onze webshop. Tevens hebben wij hier ook andere modellen sproeiers van Rainbird, waaronder de Rainbird 5004 Plus. Naast onze webshop, hebben wij een team van experts die u graag verder helpen. Heeft u dus vragen over de Rainbird 5004 of over hoe u deze installeert, neem dan gerust contact met onze klantenservice op.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu