FEKA 1400 M


Dompelpomp voor Drainage en Riool- en Afvalwater

DRENAG: pomphuis, motorbehuizing en waaier van gietijzer. Slijtschijf van gietijzer bedekt met een rubberen antislijtagelaag. Motoras, handvat, filter en schroeven van roestvrij staal. Mechanische dichting van siliciumcarbide, controleerbare met olie gevulde dichtingskamer.
Verpompte vloeistof: zanderig water, modderwater van bouwplaatsen, licht vervuild afvalwater, regenwater, grondwater, water afkomstig uit fonteinen, rivieren of meren, niet agressief.
Korrelgrootte die door het pomprooster kan: 12 mm.

FEKA: pomphuis, motorbehuizing, bodemplaat en achteruitgeplaatste waaier van het type vortex van gietijzer. Motoras, handgreep, filter en schroeven van roestvrij staal. Mechanische dichting van grafiet/keramiek. Controleerbare met olie gevulde dichtingskamer.
Verpompte vloeistof: zwaar vervuild afvalwater, water met vaste delen, niet agressief.
Korrelgrootte die door het pomprooster kan: 38 mm.

GRINDER: pomphuis, motorbehuizing, bodemplaat en waaier van gietijzer. Versnij- inrichting van precisiegegoten staal. Motoras, handgreep, filter en schroeven van roestvrij staal. Mechanische dichting van grafiet/keramiek. Controleerbare met olie gevulde dichtingskamer.
Verpompte vloeistof: zwaar vervuild afvalwater, water met vaste delen en/of lange vezels, niet agressief. Asynchroon motor, geschikt voor onderdompeling, die continu werkt, hermetisch gesloten, in een bad met koelvloeistof. De rotoras is tussen zelfsmerende overgedimensioneerde kogellagers gemonteerd. Ingebouwd thermocontact op de schakelkast aan te sluiten. Standaard geleverd met 10 meter lange netkabel van neopreen. Om te kunnen functioneren moeten alle pompen voorzien worden van beveiligings- en besturingssystemen, die apart (niet op de pompen aangesloten) geleverd worden.1425.00

Prijs: € 1425,00

  • Adviesverkoopprijs: € 1729,00
  • Uw besparing: € 18% op tuinberegening.nl
  • Voor: 1425,00 incl. BTW.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu