PRESSURE WAVE 24liter onderhoudsvrij. RVS aansluiting


- Membraan (niet-poreuze) van hoogwaardig butyl garanderen dat er geen verlies van lucht en versterkt hoge slijtage gebieden.

- Input Aansluiting 1 "buitendraad gepatenteerde RVS.

- Exterieur coating met epoxy grondlaag gespoten polyurethaan wit.

- voordruk 1.9 BAR.

- Maximum temperatuur 90 ° C.

- 24L capaciteit.

 

INFORMATIE

De tanks PressureWave zijn ideaal voor een verscheidenheid aan toepassingen, waaronder drukverhoging systemen, hydropneumatische oppervlak en diepe put, irrigatie, commerciële en industriële toepassingen om waterslag te voorkomen. Voor systemen met variabele snelheid en constante druk.


De serie PressureWave is gebouwd met virgin polypropyleen liner met een diafragma hoogwaardige butyl FDA goedgekeurd. Dit gebeurt tegen de wand van de tank met stalen klemring. De luchtklep brons, afgesloten met een dop met schroefdraad op het ventiel voorkomt lucht lekkage. Het water komt in de tank via een wateraansluiting roestvrijstalen gepatenteerd. Het middenrif en de voering worden versterkt op gebieden van gemeenschappelijk slijtage voor een lange levensduur .. Alle interne onderdelen inclusief luchtklep worden afgerond op doorprikken van het membraan onder extreme omstandigheden te voorkomen.De verbinding verschaft een dubbele afdichting water lucht / water tank zorgen voor een lekvrije en onderhoud.

Buiten de amandel automotive polyurethaan afwerking op een twee-componenten epoxy primer biedt honderden uren van bescherming tegen UV-stralen en zout spray.

De tanks PressureWave worden getest in verschillende stadia van de productie lijn om hun kwaliteit te waarborgen en de structurele integriteit van elke tank te waarborgen.


  • Merk: Dab pomp
  • EAN: pwb24
  • Levering: binnen 1-3 werkdagen

96.99

Prijs: € 96,99

    Voor: 96,99 incl. BTW.

Volledig geïnstalleerd?

Volledig geïnstalleerde tuinberegening door J&A Watertechniek
Uw tuinberegening volledig geïnstalleerd?
Neem dan contact op met J&A Watertechniek. Ga naar tuinberegening.nu